Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syn(d) o(m) nymer


Söker sorgset nu en frände
som har en och kanske två,
samma innehåll och ände
och menar liksom jag, också,

att ord som, godhet, vänskap, kärlek, öm,
kan härledas från samma dröm.




Bunden vers av Stardust VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP