Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doftar sanningar

Vilande
vrider ur den verklighet du känner,

ser en tår falla
natten,

de dödas tid
vår kärlek,

de bortglömda lever upp i mörker
min själ är mörk som döden nu,

ingen nåd
min poesi är bitter,

jag vill se er tala
veta,

styra
helheten då vi beskådar döden samman,

kvinnans ord rasade
föll samman,

svek bedarrar
läser tiden,

du valde nu
skriken ur din själ förvirrar,

förlamad vilja
ditt lidande,

min kärlek styr allt

vi möts i helvetet du skapat älskade




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth