Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varande

 

att vara
fullkomlig

är icke jämförbart med att göra
tillverka fullkomlighet

det är
levande
liv


att våga vara


varje ord
varje yttring kan bli en pärla 

vilken
du
låter

falla in i en människas hjärta

kan bli
en pärla
av en människas hjärta

i de stunder då svårmodet

andas
tungt

en

oändlig pärla
flerfaldigad
mångfaldigad

av en människas hjärta

evig

andning av

av
genom
till
för
i




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser