Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

foto: tk




tanka (bomull)...

 

blöta kristaller
iskalla faller flingor

som bomullstussar

men utan vaddens värme
värmer den vårt land ändå

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-09 00:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
bra att du kommer på
att vintervadden värdera
2010-01-13

  Nina Nightwish
Fint!
2010-01-10

    ej medlem längre
Motsägelsefull är värmen:) En tankeväckande och vacker tanka:)
2010-01-09

  lodjuret/seglare VIP
precis som bilden visa
vill jag både texten
samt bilden prisa
nu väntar jag på rexten
(nödrim)
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra