Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är ett mirakel


ÖGON BLÅ

Rummet är vitt – sterilt och rent
ett mörkt fönster – visar det är sent
ett hjärta slår snabbt – ett annat slår tungt
sjukhuspersonal – visar uttryck lugnt
en människas gråt – ögon röda
trötta av kamp – och stor möda
en liten hand – försöker nå
lysrör i tak – bländar så
ett mirakel – får moderns famn
vilar tryggt - ej än ett namn
tår som vickar – de är så små
ögon söker – dom är så blå
ett heligt band – skapas nu
livslång kärlek – mellan tu
nu så liten – skall bli stor
blickar möts – mellan barn och mor




Bunden vers av Lars E A Westlund
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E A Westlund