Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så öde men ändå så viktig...


MÅNE

Vitgrå måne – så kall och tyst
kontrasterar skuggor – gör vintersnö belyst
på dagen en kuliss – på natten ersatt sol
balanserar moder jord – från pol till pol
vår ras döpt platser – som stillhetens hav
ett passande namn – perfekt rentutav
av tiden formad rund – omgiven av tystnad
av äldre raser – visad vördnad och lystnad
den vet mer om oss – den vet mer om ensamhet
vi skulle känna tomhet – utan denna vitgrå planet




Bunden vers av Lars E A Westlund
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E A Westlund