Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk så långt våra ögon kan se


STJÄRNA

Lysande stjärna – oändligt långt bort
ger en glimt i dina ögon - som vårt liv är kort
en varm nebulosa - ger ljus åt tidlöst rum
i teleskop den syns – gör enkel ras stum
gränslöst dess ljus färdats – genom världsalltets stig
sen länge stjärnan slocknad - förnimmas ej av dig
nattligt dopp i sjö – en stjärnklar sommarnatt
att tiden stod stilla – du gärna önskat
ögon hos dig – kan skåda en stjärna
det finns mer i din kropp – det finns mer än en hjärna




Bunden vers av Lars E A Westlund
Läst 190 gånger
Publicerad 2010-02-02 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E A Westlund