Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det brinner i din kärlek

Kyssande en gårdag
liggande på golvet och hoppas,att någon vidtar åtgärder,

förvirring
stormhatt,

klagomål
krut,

det brinner i din kärlek
jag släcker ej,

vi kommer att dö
på riktigt,

i varandras armar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-09 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth