Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MISSFÖRSTÅ EJ DENNA!(coprigth peter Markurth= bilden)


Sieg heil

Du mördar sanningen
lyd för fan,

stå i leden
fall ned då skotten viner,

im the fuhrer
pissa på dig, lyd,

satans svin
ni äro förkastliga,

djur
kadaver i mina drömmar,

jag skrattar åt min ynkedom
men jag ensam slog tillbaka med en jävlar penna,

sieg heil
dra åt helvete,

snart flyter blodet i världens trauma








Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-09 19:43



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-01-09

  Elisabeth VIP
Väcker starka känslor. Aggressivitet och sårbarhet i ett.
2010-01-09

    //Nikita
Starkt
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth