Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget namn kan klä känslan.

du var en storm som drog förbi
raserade allt jag byggt upp under mina år
men vad bryr sig en storm om sår?
inte kysser den brutna grenar
inte torkar den din tår
och du ber inte om ursäkt
för att jag är helt raserad
medan du består

du var en våg som drog mig ner
och jag bad om att få dra efter andan
men du bara öste på mer
men vad bryr sig en våg om böner?
den varken hör eller ser
och du känner inget medlidande
när du skrattar åt mig
medan jag ligger och ber




Fri vers av Equinox
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 20:06



Bookmark and Share


    Going for heaven
Bästa jag läst på länge! Sitter här som förhäxad!
2010-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Equinox