Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cleant.

du sitter i din soffa
och jag ligger på ditt golv
du askar av cigaretten på min jacka
jag är så jävla såld
du säger att jag är barnslig
och jag svarar att jag är kär
du frågar varför jag ligger på golvet
när du sitter där.




Fri vers av Equinox
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-09 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Equinox