Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brända lakan och askiga örngott.

jag tog små steg mot en ny dag
jag plockade bort och la till
allt för att få vara någon annan än jag
och väl framme vid horisonten föll jag av
och du fimpade dina äckliga cigaretter
i en vas på mitt nattduksbord
och du tappade askan i min säng
men det kändes okej
för brännmärket på mitt lakan satte punkt
för en sönderspelad refräng.




Fri vers av Equinox
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Equinox