Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn.

Utanför blåser vinden men här inne hörs ingenting
jag lägger handen på hjärtat och blir besviken igen
jag saknar sorgen men den besegrades av melankolin
jag är rädd för mörkret men inte redo för morgonen än

jag var din
och du hällde ut mig som billigt vin
och du satte fart på elden
som om du var bensin




Fri vers av Equinox
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Equinox