Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom, när någon skröt om allt


TÄNK ATT

Tänk att kunna flytta berg, kunna säga ifrån
utan att ha dåligt samvete

Tänk att kunna lyssna till någon, som bara
pratar om sig själv, talar om sin duktigheter
rycka på axlarna, säga, jaha så bra

Tänk att kunna göra det jag vill utan att bry
mig om vad andra tycker och tänker, det är för
mig en stor vinst

Tänk att slippa vara avundsjuk, på det som
andra tycker dom behöver, en ny teve av den
senaste modellen, en ny bil

Tänk att få ha den tro jag har, utan att behöva
försvara den, det är för mig en gåva

Att få vara den jag är, det är viktigt i mitt liv
ingen ska numera ens få försöka, den tanken
gör ont




anits 10 januari 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-10 00:19



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Dina tankar stärker dig.
Gott!!
2010-01-10

  Christine Sabel
Tänk att du skriver om allt detta! Bra!
2010-01-10

  Eva Helene VIP
Styrka och integritet
2010-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Trevlig bild.
2010-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att om man delar med sig av sin tro så får man förr eller senare anledning att försvara den.
Bibeln uppmanar oss att kunna svara för oss.
Kol 4:6
1 Petr 3:15
2010-01-10

  Catharina Edin VIP
Nej, visst måste man få vara den man är - vem skulle man annars vara?!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP