Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hud


50 000 timmar
i bitterhet

utan minsta försök
att vara tillgänglig

Det räcker

Det räcker nu

med
pansarillusioner

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-10 11:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-01-10

  Gunnar Hilén VIP
Efter 7 svåra år ska det komma 7 lätta...kram
2010-01-10

    ej medlem längre
Ordet "pansarillusioner" som avslutar texten är förbaskat träffande och frstärker budskapet! Mycket bra!:)
2010-01-10

  Bibbi VIP
Suverän.
2010-01-10

  Stefan Höglund
Det är bra bitterhet tär ju mest på en själv.
2010-01-10

    Jane S VIP
Den där tyckte jag var väldigt bra. Och stark.
2010-01-10

  Catharina Edin VIP
Ibland får man helt enkelt ge upp - släppa bitterheten ut genom fönstret - lägga ner. Vad är jag på spåren?
2010-01-10

  stella
Tungt...men är det bara en illusion?
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke