Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under...

 

kala grenar dansar

svänger om

rim har lossnat

lagt sig

 

vrån

fylls upp

löven värms

av kristaller

 

tödagar kommer

väntar

vill dansa

när vinden bjuder upp

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-10 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"kala grenar dansar"
"när vinden bjuder upp"

Så fint så fint!:)
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra