Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inskriven

Tecknad bortom
oändligheten
Inskriven
som ett levande väsen
Ingenting kan
radera
din krönika




Fri vers av Claes
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-10-26 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes