Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnar stormen

Släck lampan
Tänd månen
Släck ut oron
Tänd ron

Viskar ömt, kärlekströst

Skala potatis
Skura golv
Snickra husfasader
Klipp gräset
Rensa rabatterna
Jobba skift

Släck lampan
Titta in i evigheten
Tidsfördriv, ligg still


Måste bara
Vänta
Vänta lite till
Ska bara, leva lite till

Ska endast följa med nästa dag
Och kanske nästa dag





Fri vers av backsippa
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-01-10 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa