Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en kort dikt om instikt och blottning av själen.


En spegelbild

Mitt jag
Det du ser

Det som för dig är du
Det som är blottat för verkligheten
Det är bara en del
En liten liten blottning
Av mitt jag

Det är en spegelbild
Blott det jag är villig att visa
Av mitt inre jag

Om du kommer närmre ska jag visa
Om du visar dig pålitlig
Kan du få se

Det som är i mig
Det som är min egen fiende
Blott det som kan skada mig
Är mig själv
Mitt inre

Inte min spegelbild
Inte mitt utseende
Bara jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Tim Hammarberg
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Hammarberg
Tim Hammarberg