Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För min dotter skall jag vara för alltid.


När själen är skör som fnöske

När själen är skör som fnöske
Och lågan den tryter och dör

När vinden river hårt om kinden
Och inget är som sig bör

Slå då ro med din sida
Rakt ner mot mitt bröst

Hör hur blodet det strömmar
När jag i din själ sprider tröst

Jag skall dig så också hålla
Om jag skall famna dig hårt

Släpp lite lätt på din tygel
Gör inte allting så svårt

Jag är här i din närhet
Tillsammans klarar vi allt

Jag är din vän för alltid
Men din far jag är framförallt




Fri vers av Tim Hammarberg
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-22 17:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint
skrivet..
2013-05-25

  Annika Persson

en dag går din dotter men för att komma tillbaka
själen är skör ja men inte torr som bakom öronen
eller varför inte ögonen och tanken förresten
en enda oro och man bör slå rot
2013-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tim Hammarberg
Tim Hammarberg