Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom törn

Genom snår av törn
Har jag naken
Vandrat, fumlat, famlat

Sökt dig med tro
Förgäves an hopplöst
Snavat, fallit ack slagit

Över berg av karga stenar
Gick jag barfota
Springandes, hoppandes

Burit dig lätt
Med blödande sorg
Valsandes, sjungandes, mätt

Med mod i min själ
Gråtande, skriande, matt
Alltid hållit dig vid

Kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av Tim Hammarberg
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-25 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Hammarberg
Tim Hammarberg