Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ha men förlora, tid.


Tid

Med djupa andetag
Fattat med omsorg
Med vemod talat

Att kasta det
Som så många andra saknar
Som så många andra trånar
För att själv tagit förgivet

Med djupa suckar
Fördjupad ömkan
Saknad av det som var

Att aldrig mer
Återse det som var
Det man en gång haft

Tid...




Fri vers (Spoken word/Slam) av Tim Hammarberg
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-04 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tim Hammarberg
Tim Hammarberg