Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I henens leende drunknar jag jag blev blind och döv för regnet och hösten utanför och innuti.


kräm

vi satt så nära
bara orden fick plats
mellan våra läppar
som var nakna
och bakom hennes läppar
lekte tungan fram
sitt enda mål
min lycka
och vet du om, att du smakar mycket sött,
kräm
närmare bestämt
du doftar
men just det
din smak
så påtaglig
när du öppar dina läppar
och erbjuder mig att handlöst falla
nerför en varm och våt rutschbana

I hennes leende drunknar jag
jag blev blind och döv
för regnet och hösten utanför och innuti.




Fri vers av Kattfärs
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 22:02



Bookmark and Share


  isabell.larsson VIP
fint, mycket fint :)
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Kattfärs
Kattfärs