Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte en stolt homosexuell. Jag är inte "så jävla gay" som så många går runt och utger sig för att vara. Vill ni veta varför?


Frågetecken , eller hur ?

Jo, för att kunna vara stolt över något måste du kunna uppnå det.
Jag har inte jobbat i 18 år för att bli homosexuell.
18 år och äntligen är jag homosexuell!
FY FAN VA JAG HAR KÄMPAT OCH NU HAR JAG ÄNTLIGEN LYCKATS!
....nej. Jag föddes sån.
Jag är stolt över den jag har blivit däremot.
Jag är bekväm i mig själv och allt jag gör och säger.
Men det är något jag har jobbat på.
Jag har jobbat på att bli en bättre människa.
Men jag har inte jobbat på att kunna ha sex med tjejer.
Att jag är homosexuell är knappt 1% av den jag är.
Den formar mig inte till att jag är som jag är.

Vi måste sluta fokusera på det som gör oss olika, dvs,
vilka vi har sex med, och börja se det som gör oss lika.
Dvs, allt annat.




Fri vers av Kattfärs
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-10 22:03



Bookmark and Share


  isabell.larsson VIP
instämmer helt !
2010-11-06

  Staffan Welroos VIP
så sant så sant...
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Kattfärs
Kattfärs