Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar

dina läppar är,
som när jag lämnade dem,
fyllda av allt
allt det jag saknar
när jag är borta.
De läpparna som blivit kyssta
bitna
smekta
De läpparna
gör mig galen
längtar
suktar
efter mer
efter dig
Och musiken är ljuv i bakrunden
jag hör dina ojämna andetag
jag kände ditt lår mot mitt
och det gick ilningar genom hela min kropp, och jag tänkte;
- låt det aldrig, aldrig ta slut
jag var medveten om dina händer, dina fingrar
där på min rygg.
jag vet precis var du höll om mig
jag kan känna dem igen om jag bara koncentrerar mig.
Doften av inget speciellt från din tröja genomfor min näsa,
virvlade omkring i hjärnan
och in i hjärtat och ut och runt och jag bara älskade att hålla om dig.




Fri vers av Kattfärs
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-10 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kattfärs
Kattfärs