Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeskiss

I gryningen,
förnimmer snön,

kylan ryter obarmhärtigt,
vi är små nu,

vansinnet lurar nära,
de dödliga gråter sannjingar i moll,

de känner ej till sanningen,
de vill ej se,

de är små,
och njuter av att gråta,

får,
de får lätt ledare av tvivelaktig karaktär,

ty de vill ej befatta sig med verkligheten och blir aldrig vuxna,
nationer utav skrikande ensamna själar skriker tillsammans ut sin fruktan i natten

jag ler och vet vilka ni är




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-10 23:02



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-01-11

  Матрёшa
snyggt!
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth