Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen skiner, vårvittring


Morgondrömmar


Om den här dagen vore en häst
skulle jag bjuda dej på en ridtur




Övriga genrer av Water VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2010-01-11 10:30



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-*************
2010-10-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig. =)
2010-04-29

  stenen/ Yv Ericsson
äkta vårkänslor! hoppla hoppla:) mycket bra hälsar en hästälskare..
2010-01-12

  sulimaa
Hahhahahah meeen så underbart :)))
2010-01-11

  noname_realmind
Åh - man tackar! ;))
2010-01-11

    leelee
Oj! Vilken härlig text!
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Water
Water VIP