Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betty Blue

 

Det är måndagmorgon och vi ser
filmen som får oss att pulsera
innan vi krypit ner
under täcket igen

- vi sysslar inte med fläckar,
säger du och rättar till lakanet


och jag undrar om jag
inte borde skriva upp dina
söta kommentarer

- hellre en smula i sängen
än hundra i handen,
men bara en i så fall!


säger du vid frukosten

du slickar dig på tummen
som du skulle
byta sida i tidningen

men du vänder på mig

- när vi gifter oss
ska du få ett sånt där
halsband som ser ut
som ett frågetecken



och jag bestämmer mig
för att börja skriva...




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 447 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-11 15:41



Bookmark and Share


  Bobby
Sublim, väldigt sublim.
Jag gillar.
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig