Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omslag


Du vägrade berätta hur
ledsen du egentligen var
och jag frågade inte

Du ville ha det så
det hade du lärt mig
Men jag ville inte ha det så

Du tittade länge på mig
och tog min hand

Det kunde kallats besvärad tystnad
men den som var besvärad
var jag

Jag kramade dig hårt
men lyckades inte
krossa ditt skal




Fri vers av vimmelkantig
Läst 434 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-04 10:21



Bookmark and Share


  Blodros
sorgsam text.
gillar..
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig