Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torra spår

 

Jag står i kö på ICA
        bakom Bo Sundström
   och tänker på
           det där att du och jag har
   George Clooney gemensamt
        
      Sundström vänder sig om
              och tittar på mig

            Du lämnar torra spår
   som bara jag ser
, tänker jag

   Han sneglar på mig igen
         och jag undrar
                 om jag har sagt allt högt
          eller om han hör mina tankar

    Det är snart
        andra sidan av augusti
                och naturen
          doftar mogen sommar


   Han tittar på mig igen 
                     och frågar,
       får jag skriva nåt om dina ord?




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-25 12:48



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Mm, det är inte här vi är.
2009-10-18

  Ordluffare
Det här gillade jag. Rakt och med enorm känsla.
2009-08-26

  Blodros
utformningen på din text är i sig poetisk, det passsar in med innehållet och känslan i texten
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig