Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

 

Händerna håller du om det kalla
lätt rostiga räcket

    varsin sida om mig

Armarna rör försiktigt
vid mina höfter


         vinden tystnar
     fåglarna undrar



Din djupa blick landar på
    mina rusiga läppar


     Helt lugn
        helt stilla
             står du där


     och tar mig med storm




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 442 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-06 14:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Som mitt i vindögat alla känslor, fint !!
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig