Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Play


Du trycker på play

det är du som äger knappen

och jag går från pause till live



Vi är tillbaka där vi var

fast framspolade

till nästa bildruta

och handlingen kan fortsätta











Fri vers av vimmelkantig
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-13 13:56



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Men "rewind" knappen?
2011-11-13

  John Shade
Låter som nått nån brukade säga till mig
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig