Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i ett nötskal


ALLT...

Intet

Schwisch!

– Vad var det?
– Livet.

Sss…

– Och vad var det?
– Döden.



– Var det allt?
– Mmm…

Intet

/ A




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-11 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP