Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOTTENLÖS


Älskarinna.....

det finns ett djup i dig
som gör att jag
stundvis känner mig

bottenlös

som när man
vadar i vatten
och bottnen
hastigt försvinner
då man plötsligt
tappar fotfästet

sjunker under ytan
och tappar andan
för ett ögonblick
och när det sker
är jag aldrig så
nära dig som

just då
just så

och i det ögonblicket
när min kropp börjar
be om befrielsen
är jag långt från
orgasmens tröskel

du vet
vi har bara börjat
din huds lätta
beröring mot min
då är jag som
allra svagast

och vill du äga
är jag som mest
eftergiven

just då
just så

när jag är så där
bottenlös
älskar jag din
hårdhet som
allra mest

den får mig att
vibrera av längtan
efter att fängslas
under din kropp
efter dina händer
djupt begravda i
mitt hår och din
blick så djupt rotad
i min att nuet bara
finns just där

just då
just så




Fri vers av SeXara
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-11 19:36



Bookmark and Share


  peter markurth
ba
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara