Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidens fel

här är huset där jag växte upp

i björken sitter sparvarna,
de ser på

genom dimman kan de oss
när vi går vidare

vidare,
årskurs för årskurs,
samma regn som förut och fortfarande
samma kvitter,
ljuder ifrån björken

det är tyst nu

ut genom dörren går jag
för att inspektera barndomens domäner
kylan har bäddat in omgivningen i skimmrande kristall
allt är tidens fel

en senare årstid, både
ett slut och
en början

vilka vingar väntar oss nu?




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon