Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas vinter saga


Drömmar av stoft
Glittrar som guld
Flyger med vinden i en gyllene sal
Strös över marmorn till en glittrande is sal
Där träden blir till glittrande pelare

Runt runt skejtar vi
Håret flyger i snöyran
där klänningen sveper upp mot skyn
Du tar mig runt midjan och lyfter mig högt
Upp mot skyns glittrande fall
Vänder mig ned mot din hals,
hårt drar du mig mot dej

Vinden silar mot marmor golvet som drar glitter efter sig upp mot det förunderliga taket
ett tak som inte existerar men finns där ändå
Mellan mossa och mull i en dansande sång
En harmoni mellan himmel och jord




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-12 00:52



Bookmark and Share


  oMareld
gillas mycket
bra skrivet

Föressten, gillar din bild!
2010-01-17

    Nicklas VIP
Riktigt vackert och stämningsfullt!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson