Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadeglädje

Gode gud varför måste jag glädjas åt andras olycka.

Måste mitt ego matas med andras krossade självförtroende, min lycka växa av andras sorg.

Jag ber dig om förlåtelse för att i nästa stund bli berusad av vetskapen att någon kraschlandat.

Jag ber dig om styrka för att någon lyckas och för att jag då känner mig misslyckad.

Måste mitt falska medlidande matas med andras tårar, mitt hjärta slå för att andra fått sina krossade.

Jag finner mitt zen i andras kaos, diamanter bland andras glasbitar, stjärnglitter i andras krossade förhoppningar...




Fri vers av Yheela
Läst 276 gånger
Publicerad 2010-01-12 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela