Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårlängtan...




till skogen...

 

till skogen kommer oron ej

då fåglars kvitter lugnar oss

och än om livets drama ses

i vårens skira grönskas sus

så kommer lövens sus att lugna

och varma bilder ögon får

med viljans goda tankars ljus

 

(c) tk.




Bunden vers (Annat versmått) av thyra
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-12 22:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vårlängtan flyter på som vårbäcken. Vacker vacker fyrtakt Thyra!
2010-01-12
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra