Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiskt inkorrekthet


Moona Mona

Mona Saliv har verkligen
dreglat upp
på den internationella
spottmarknaden
som dess senaste loska.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP