Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kanske skänker god sikt


Fullkorn och helvete

Med råg i ryggen
är det lättare
att få rent mjöl i påsen.

Den enes mjöl, den andres bröd.

/ A




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-13 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP