Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggans ljus

Med tunga steg på den smala stigen
som leder till ingenstans

Driven av stora mörka minnen
som om verkligheten inte fanns

några försöker att trösta och hjälpa
men ger upp i hopplöshet

de ser något i hans blick,men han ser inte andra
varför,är det ingen som vet

korpen följer från trädets topp
hans trötta steg under solen

hon vill honom väl och inge hopp
viskar de hemliga orden

Skuggan fortsätter sin ändlösa färd
med sinnet ställt på evigheten

med tusenord är han lärd
men det är ingen som kan,eller vet dem





















Fri vers av sotvinge
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-14 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alldeles, alldeles underbar!
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge