Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild (coprigth Peter Markurth)


Vidbrända ord

Liten
flyger inom stängsel

vidbrända ord
formen i en mening klingar guld i min själs djupa

dalen
våren läcker

soltankar
vandrar

iskyssarnas natt




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-14 00:22



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint
2010-01-14

  poetryGirl
iskyssarnas natt
fin poesi
2010-01-14

  mare VIP
Bra...cool bild..
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth