Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sorgenattens dröm.

 

i sorgenattens dröm

såg jag dig

instängd


av sommartriangelns klaraste stjärnor

 

ditt rop

tvivelsdjupt

hörs

ur vintergatans inre

iskallt flög det fram

mot

Vega Deneb och Altair


ditt rop

som för en sista gång

lät mig famna dig 


i sorgenattens ljusa

vintergatudröm

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-14 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar titeln och jag gillar texten om sorgen.
Vackert Thyra!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra