Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett halvår har jag levat!

Du livet ger mig åter
med kärlek och mycket tålamod

jag sakta till ytan stiger
med din värme i mitt blod

styrkan ger mig sakta
åter det jag mist

du är det ja saknat
och återfått till sist


tillägnad min räddare och riddare
nu är vi ett halvår gamla
PUUUSSS!!!!!




Fri vers av sotvinge
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-14 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sotvinge
sotvinge