Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerades till denna då jag läste ute fryser vi ihjäl av kaite , tack


Fruset hjärta spricker dröm

fruset hjärta spricker dröm
en landning här i natten,

vida diskuterar vi
en slö nål,

vinterskor ramlade ut ur framsidan av livet

du är kölden i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-14 01:13



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
vinterskor, på ett bra sätt låter det som kvinnor som är ute och går i snön genom Bolougnern

Be well,
LPatrikWJ
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth