Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det smälter

på grönland

ännu ett år
i ditt pojkrum
ännu en plastblomma på kistan
för utanför fönstret
växer ingenting

Hur ska vi kunna stoppa alla drömmar
när drömmarna är värda att dö för?
på grönland
med kikare vänd mot
pärleglittrande augusti
en utsikt vänd inåt
intill ditt pojkrum

där du dör

gång på gång på gång
igen




Fri vers av Horrorshow
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horrorshow
Horrorshow

Mina favoriter
Penetrera min oskuld