Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 st sugrör + kritik tack!


Engelska ord på svenska

Andas ur ett sugrör
En fluga täpper till
Ditt ansikte skriker
transparent
unisont
Över världen i falsett

Viker ut sig
som en skugga
vill jag möta dig
målad i golvet
våran tid tillsammans
fångad

jag kom för tidigt till din försening
men jag rymmer alltid i tid
Vad annars
Blir till en vibrerande silhuett
Helt osynlig
väntar tills det blir mörkt
väntar tills allt det andra är glömt





Fri vers av Horrorshow
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horrorshow
Horrorshow

Mina favoriter
Penetrera min oskuld