Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner från en studentmössa

Jag är tidlös, lika tidlös som en orgasm

Jag är inte bunden av tiden, men jag har ändå tid för dig

Du är som ett träd som åldras av ringar,
Ringar runt ögonen,
Ringen runt fingret...




Fri vers av Horrorshow
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horrorshow
Horrorshow

Mina favoriter
Penetrera min oskuld