Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kritik tack


-

det här är döden
av alla orgasmer
Någonsin

ungefär så tänkte jag insläpad
till akuten med chokladflingor i håret
visst var jag på gång men
ni frågar ju aldrig den nyfödde
vart bär det av härnäst

Det här är alltså jag
fast skrikande
fast kilometer från skriket
Fast. Stoppad. Någonstans. I skriet.





Fri vers av Horrorshow
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horrorshow
Horrorshow

Mina favoriter
Penetrera min oskuld