Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikalisk suggestion


Den snurrar sig in

till hjärtat


fyller hela kroppen

med glädje


den rör upp lust till

expressiva former


och fötters längtan

till dans




Fri vers av livsdans
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-14 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gudomligt redskap
skönt beskrivet
2010-01-30

  poetryGirl
livlig!
2010-01-14

    ej medlem längre
Denna var full av liv och värme. Tack för en vacker läsning.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans